Navnet TalentBox har sitt opphav i det som har gitt meg mye glede og energi gjennom et langt og aktivt yrkesliv – å få jobbe med talentfulle mennesker. Kombinerer du talentfulle mennesker med gode verktøy kan utrolige ting skje.

Talent stammer fra oldtiden og var egentlig en mynt og måleenhet for verdier. Et talent tilsvarte ca 26 kg, og dette målet ble brukt i handel med gull, sølv og andre edle metaller. Hadde du et talent var du således meget velstående. Dagens betydning av talent handler om at vi alle har et talent, noe vi er flinke i og som kan utvikles. Således kan et talent i dag bli like verdifullt som det var i oldtiden. Det handler mye om hvordan du forvalter og utvikler ditt talent. Vi i TalentBox skal hjelpe mennesker å ta ut potensialet i sitt talent.

Box – Alle håndverkere har en verktøykasse hvor de oppbevarer sine verktøy, en ”toolbox”. I vår Box har vi utviklet et sett med verktøy som vi bruker i vårt arbeid med å hjelpe bedrifter eller enkeltindivid å ta ut sitt fulle potensial.

På skinner